Why Don’t You Just Leave? – Confronting the mythology that divorce is always the best option

Why Don’t You Just Leave? – Confronting the mythology that divorce is always the best option

From $80.00

Join Now
Speaker
Joy Anasta B.ApSc.N, MaCounselling, Dip Mediation (Family Law & Business) CCAA (Clinical & Supervisor), PACFA & ARCAP (Clinical)
Start
26/11/2022 9:00 am
End
26/11/2022 4:00 pm
Timezone
UTC+11
Address
Trinity Baptist Church, 8A Bedford Square, Colonel Light Gardens SA 5041, Australia   View map
This is an in person and online event – 4.5 or 5.5 hours of professional development (category A) for those attending in person at no extra cost.

None of us like pain. And nothing hurts like a broken heart. It is a very human response to feel that leaving would bring relief when problems seem unsolvable, unfixable: when the same arguments arise time and time again, when the person watching TV with you seems like a stranger who doesn’t know you, and life is mundane, ordinary and boring. The grass has to be greener. But is it true that leaving will open doors labelled hope and freedom?

In this PD we examine the societal mythology of divorce equalling escape into a happier place, and the cost of staying and the cost of going. Sometimes in the work we do, our gift to our client is facilitating a clear understanding that both choices are hard, but we can choose our “hard” with eyes wide open.

Early bird pricing finishes 19th November 2022.
Note: The event time zone is 9.00am SA ACDT. 8.30 a.m. Meet, greet, set up and register. 9.00 a.m. to 4:00 p.m. Actual PD time.
To convert to your time zone, click here
Sale!

Why Don’t You Just Leave? – Confronting the mythology that divorce is always the best option

$80.00$180.00

SKU: N/A Categories: , , , , , ,

Status

36 Qty Available

4 Has Sold

Schedule

8.30 a.m. Meet, greet, set up and register (30 minutes)

9.00 a.m. to 10.30 a.m. Speaker (1.5 hours)

10.30 a.m. to 10.45 a.m. Morning tea break (15 minutes)

10.45 a.m. to 12.15 p.m. Speaker (1.5 hours)

12.15 p.m. to 1.15 p.m. Lunch break (1 hour)

1.15 p.m. to 2.45 p.m. Speaker (1.5 hours)

2.45 p.m. to 3.00 p.m. Afternoon tea break (15 minutes)

3.00 p.m. to 4.00 p.m. Speaker (1 hours)

4:00 pm Finish